Kozijnen vervangen? ☎ 053-4787118

Vragen over kunststof kozijnen

Hoe kan ik mijn kunststof kozijnen het beste onderhouden?

Het schoonmaken van kunststof kozijnen is zeer eenvoudig. U kunt dat gewoon doen tijdens het wassen van de ramen. Even afdoen met een vochtige doek volstaat. Belangrijk: Heeft u géén Schuco? Gebruik dan nooit chemische middelen zoals thinner op de kozijnen. Dit soort middelen kan de afwerking van de kozijnen beschadigen. (Schuco kozijnen kunnen wel tegen chemische middelen) Lees verder op kozijnen schoonmaken

Hoe zit het met inbraakveiligheid, zijn kunststof kozijnen veilig?

Het is een veilig gevoel als u kozijnen van EA-Kunststof techniek in uw woning heeft, onze kunststof kozijnen zijn inbraak vertragend, zelfs tot wel 90%. EA-Kunststoftechniek’s kozijnen hebben het best geteste hang- en sluitwerk dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Ze hebben alle inbraakwerendheidsproeven doorstaan. Ons produkt draagt dan ook het SKG keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Krijg ik ook ventilatieroosters?

Ja, we kijken niet alleen hoe we uw woning het beste kunnen isoleren. Ventileren hoort zeer zeker bij onze werkzaamheden. Lees meer op isoleren en ventileren

Zijn kunststof kozijnen milieuvriendelijk en duurzaam?

EA-Kunststof techniek’s kozijnen zijn gemaakt van een isolerend profielsysteem en uitgerust met dubbel of zelfs drievoudige beglazing. Dat biedt meerdere voordelen:

  • de kozijnen zijn onderhoudsarm; u bespaart op schilderwerk en u hoeft geen schadelijke verfsoorten te gebruiken.
  • de kozijnen hebben een extreem goede thermische isolatie: u bespaart op uw energie kosten en u gebruikt minder fossiele brandstoffen
  • de kozijnen zijn 100% en volledig recyclebaar. Er is ook gerecycled materiaal opgenomen in uw kunststof kozijn. (VKG norm)
  • de kozijnprofielen zijn gemaakt met een “groene” loodvrije receptuur.
  • Lees ook: voordelen van kunststof kozijnen

Hoe zit het met mijn garantie?

Alle Schuco kozijnen hebben een standaard fabrieksgarantie van 10 jaar. Daarnaast kan in overleg de garantie nogmaals worden verlengd met extra 10 jaar. Totaal heeft u dus 20 jaar garantie. Hiermee is EA-Kunststoftechniek zeker onderscheidend in de markt en bent u verzekerd van een stukje vakwerk zonder problemen.

Wie monteert mijn kunststof kozijnen?

EA-Kunststoftechniek werkt met eigen montageploegen. Bij grote drukte wordt ook wel gebruik gemaakt van een vaste ploeg ZZP’ers met wie we inmiddels al meerdere jaren samenwerken. Wij willen ook graag zeker weten dat alles goed verloopt en dat u meer dan tevreden bent na montage, dus er wordt zeker niets aan het toeval overgelaten.

Wat als het verkooppunt waar ik mijn kunststof kozijnen gekocht heb failliet gaat?

Onze kunststof kozijnen worden gefabriceerd in een fabriek met het VKG Keurmerk. Een leverancier met het VKG-keurmerk biedt naast duidelijk verkoop- en leveringsvoorwaarden ook financiële zekerheid. Zo bieden alleen VKG-keurmerk leveranciers verzekerde aanbetaling met afbouwgarantie. Daarbij betaalt u altijd pas achteraf, dus u loopt geen enkel risico.

Welke keurmerken hebben mijn kunststof kozijnen?

  • KOMO attest, dat garandeert dat uw kunststof kozijn voldoet aan alle Nederlandse bouweisen en richtlijnen. U weet zeker dat de kozijnen perfect wind- en waterdicht zijn.
  • Politiekeurmerk Veilig Wonen; Inbraak prefentief tot 90%. Een veilig gevoel dus.
  • SKG keurmerk, dat garandeert dat uw beslag en hang- en sluitwerk inbraakwerend is.
  • De 20 jarige Service Garantie.
  • lees verder op: onze keurmerken

Moet ik kunststof kozijnen aanbetalen of vooruit betalen?

Nee, u hoeft bij EA-Kunststof techniek geen aanbetaling te doen, de volledige betaling geschiedt achteraf, dus na de montage. Zo bent u verzekerd dat er geen kleine of grote werkzaamheden ongedaan blijven. Als we wel om een aanbetaling vragen zal deze echter nooit meer bedragen dan 10% van de totaalopdracht, om zo de risico’s voor u als klant maximaal te beperken.

Worden er wel goede sloten gebruikt? Of komt er goedkoop beslag in?

EA-Kunststoftechniek werkt zo efficient en goedkoop mogelijk. Maar dat doen we niet door op belangrijke kosten te besparen. Uw hang- en sluitwerk is een zeer belangrijk onderdeel bij nieuwe kozijnen. We zien helaas veel te vaak dat veel bedrijven kosten besparen door goedkoop beslag te gebruiken, waardoor ramen en deuren al binnen 2 jaar minder goed sluiten. De isolatiewaarde verdwijnt daarmee ook. Bij EA-Kunststoftechniek kiezen we alleen voor het beste hang- en sluitwerk en beslag. Wel zo veilig, vinden wij.

Wat kosten kunststof kozijnen voor een rijtjeswoning?

Dit is verreweg de meest gestelde vraag. Afhankelijk van uw wensen liggen de prijzen tussen de 15.000 en 20.000 Euro per woning. Grote verschillen dus. Zo kan er ook in een rijtjeswoning gewerkt worden met schuifpuien of openslaande deuren, veel of weinig draaiende delen. Vaak kunnen we het beste even de situatie bekijken of u mailt ons foto’s van uw situatie zodat u in elk geval ook de beste prijs krijgt voor kwaliteit.

Gebruiken jullie stelkozijnen?

Ja, indien nodig werken we uiteraard met stelkozijnen. Onze bouwdeskundige monteur bekijkt daarom elke situatie nauwkeurig vooraf. Lees hier waarom we dat ook adviseren, ondanks dat de montage meer werk is. Kunststof stelkozijnen

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Neem gerust contact met ons op, een van onze ervaren adviseurs of monteurs kan beslist al uw overige vragen beantwoorden. Vul het contactformuliertje in of bel met 053-4787118.

Afspraak maken voor offerte
Referentie:
Datum:
Opmerking:
Wij hadden best veel vragen, dus een afspraak gemaakt met een adviseur en deze heeft alles netjes en duidelijk uitgelegd. De verbouwing van ons huis heeft 3 dagen geduurd en wij vonden dit echt snel. We zijn echt nog steeds onder de indruk van dit TOP-bedrijf
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star