Kozijnen vervangen? ☎ 053-4787118

Referenties

Referenties en ervaringen van anderen

Kunststof kozijnen laten plaatsen? Maar eerst even bij de buren kijken hoe het daar geplaatst is?
Wij hebben in heel Nederland verspreid vele woningen gerenoveerd, en kunststof kozijnen in heel Nederland geplaatst. Vraag onze adviseur naar adressen bij u in de buurt en overtuig uzelf over ons vakwerk. Natuurlijk kunnen wij geen 1000en foto’s op onze site plaatsen, maar een kleine greep uit de door ons geplaatste en bijzondere kunststof kozijnen ziet u hieronder.

We werken met adviseurs in heel Nederland en hebben vrijwel overal al gemonteerd. Kijk op de kaart voor een referentie die het dichtst bij uw woonplaats ligt om te bekijken. Wilt u een afspraak maken om een referentie te bezichtigen? Bel dan naar 053-4787118

referenties

Wat zeggen onze klanten over ons:

Vaak zeggen ervaringen van uw buurtgenoten meer dan wij kunnen doen, en referenties van geplaatste kozijnen vertellen vaak ons verhaal beter dan welke adviseur ook. Vraag daarom referenties aan de adviseur zodat u bij uw wijkgenoten zelf kunt ervaren hoe professioneel we werken.

Eigenlijk hadden we al bijna ergens anders getekend, maar opeens kwam er iemand aan de bel. Ze gingen meerdere woningen renoveren waardoor hogere kortingen mogelijk waren. We geloofden het verhaal niet. Dit hadden we al vaker gehoord en dan bleek het toch duurder te zijn, maar we besloten toch een afspraak te maken. Uiteindelijk toch 750 euro goedkoper! Dus we zijn blij dat we nog niet getekend hadden. Vooruit betalen hoefde niet (waren we toch al niet van plan). Inmiddels zijn alle kozijnen perfect gemonteerd en we raden dit bedrijf dus aan.”

Johan en Marijke uit Zwolle

5 sterren

We waren niet echt op zoek naar een kunststof kozijnen leverancier, maar we wilden wel eens weten wat het vervangen van onze bovenramen zou kosten. De prijs viel ons best mee, waardoor we na twee dagen nagedacht te hebben toch besloten hebben om het wel te doen. Beneden kan ik zelf nog wel schilderen maar op een ladder hoeft van mij niet meer. Alles werd top gemonteerd, en we zijn zeer tevreden.

Henk en Tonny Schuitema uit Hoogeveen

5 sterren

We wilden al langere tijd kunststof kozijnen hebben, maar door de bomen zagen we het bos niet meer. Inmiddels hadden we al meerdere bedrijven gesproken en we besloten dit bedrijf als laatste nog aan te horen. Maar door de uitstraling van de website dachten we dat dit een duur bedrijf was. Achteraf hadden we beter direct hierheen kunnen bellen. Bijna 3000 euro goedkoper dan andere aanbieders, met Schueco profielen.. Kortom: dik tevreden

Gertjan en Anja Schuurman uit Kampen

5 sterren

Via onze vrienden hier een offerte aangevraagd. Daar waren ze aan de deur geweest maar omdat wij in een buitenwijk wonen komen ze hier niet. We wilden terrasdeuren en een voordeur. De vertegenwoordiger die kwam zei al dat deuren het duurst waren, maar eigenlijk hadden we het nog duurder verwacht. Geen aanbetaling hoeven doen, vreemd.. We dachten dat dat verplicht was. We dachten dat ze niet terug zouden komen, maar na 2 weken kregen we een bevestiging van de planning. Mooi, netjes en volgens afspraak geplaatst. We raden ea-kunststofkozijnen.nl bij iedereen aan. Ze doen werkelijk wat ze beloven..!

5 sterren

Fam Broens uit Soest

Lees al onze reviews..!!

Meer reviews lezen? Of bent u zo tevreden dat u zelf ook een review wilt afgeven? Natuurlijk kan dat. We zijn blij met elke reactie van u omdat we ervan overtuigd zijn dat we goed werk afgeleverd hebben. Bekijk HIER alle reviews van onze klanten.

Ja, ik wil alle reviews lezen

Offerte aanvragen

Alles gelezen en overtuigd? Neem dan contact met ons op om direct de beste prijs per offerte te ontvangen.

Referentie:
Datum:
Opmerking:
Door kennissen zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen, en deze heeft meer dan perfect alle bovenramen vervangen. Bedankt!
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
Product naam
kozijnen vervangen
Prijs:
EUR 8000
Beschikbaar
Available in Stock
error: Content is protected !!