Referenties en klanten ervaringen

Wilt u kunststof kozijnen laten plaatsen wilt u wellicht eerst even bij de buren kijken hoe het daar geplaatst is. Wij hebben in heel Nederland verspreid vele woningen gerenoveerd, en kunststof kozijnen in heel Nederland geplaatst. Vraag onze adviseur naar adressen bij u in de buurt en overtuig uzelf over ons vakwerk. Natuurlijk kunnen wij geen 1000en foto’s op onze site plaatsen, maar een kleine greep uit de door ons geplaatste en bijzondere kunststof kozijnen ziet u hieronder.

We werken met adviseurs in heel Nederland en hebben vrijwel overal al gemonteerd. Kijk op de kaart voor een referentie die het dichtst bij uw woonplaats ligt om te bekijken. Wilt u een afspraak maken om een referentie te bezichtigen? Bel dan naar 053-4787118

referenties

Wat zeggen onze klanten over ons:

Vaak zeggen ervaringen van uw buurtgenoten meer dan wij kunnen doen, en referenties van geplaatste kozijnen vertellen vaak ons verhaal beter dan welke adviseur ook. Vraag daarom referenties aan de adviseur zodat u bij uw wijkgenoten zelf kunt ervaren hoe professioneel we werken.

Ook als u een nieuwe voordeur wilt bestellen, hebben we referenties genoeg in uw buurt waar u zonder aanbellen direct onze gemonteerde kunststof voordeur kunt bekijken.

Eigenlijk hadden we al bijna ergens anders getekend, maar opeens kwam er iemand aan de bel. Ze gingen meerdere woningen renoveren waardoor hogere kortingen mogelijk waren. We geloofden het verhaal niet. Dit hadden we al vaker gehoord en dan bleek het toch duurder te zijn, maar we besloten toch een afspraak te maken. Uiteindelijk toch 750 euro goedkoper! Dus we zijn blij dat we nog niet getekend hadden. Vooruit betalen hoefde niet (waren we toch al niet van plan). Inmiddels zijn alle kozijnen perfect gemonteerd en we raden dit bedrijf dus aan.”

Johan en Marijke uit Zwolle

5 sterren

We waren niet echt op zoek naar een kunststof kozijnen leverancier, maar we wilden wel eens weten wat het vervangen van onze bovenramen zou kosten. De prijs viel ons best mee, waardoor we na twee dagen nagedacht te hebben toch besloten hebben om het wel te doen. Beneden kan ik zelf nog wel schilderen maar op een ladder hoeft van mij niet meer. Alles werd top gemonteerd, en we zijn zeer tevreden.

Henk en Tonny Schuitema uit Hoogeveen

5 sterren

We wilden al langere tijd kunststof kozijnen hebben, maar door de bomen zagen we het bos niet meer. Inmiddels hadden we al meerdere bedrijven gesproken en we besloten dit bedrijf als laatste nog aan te horen. Maar door de uitstraling van de website dachten we dat dit een duur bedrijf was. Achteraf hadden we beter direct hierheen kunnen bellen. Bijna 3000 euro goedkoper dan andere aanbieders, met Schueco profielen.. Kortom: dik tevreden

Gertjan en Anja Schuurman uit Kampen

5 sterren

Via onze vrienden hier een offerte aangevraagd. Daar waren ze aan de deur geweest maar omdat wij in een buitenwijk wonen komen ze hier niet. We wilden terrasdeuren en een voordeur. De vertegenwoordiger die kwam zei al dat deuren het duurst waren, maar eigenlijk hadden we het nog duurder verwacht. Geen aanbetaling hoeven doen, vreemd.. We dachten dat dat verplicht was. We dachten dat ze niet terug zouden komen, maar na 2 weken kregen we een bevestiging van de planning. Mooi, netjes en volgens afspraak geplaatst. We raden ea-kunststofkozijnen.nl bij iedereen aan. Ze doen werkelijk wat ze beloven..!

5 sterren

Fam Broens uit Soest

Lees al onze reviews..!!

Meer reviews lezen? Of bent u zo tevreden dat u zelf ook een review wilt afgeven? Natuurlijk kan dat. We zijn blij met elke reactie van u omdat we ervan overtuigd zijn dat we goed werk afgeleverd hebben. Overtuig uzelf en bekijk voorbeelden en reviews van mensen die u voorgingen.

Offerte aanvragen

Alles gelezen en overtuigd? Neem dan contact met ons op om direct de beste prijs per offerte te ontvangen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EA Kunststof kozijnen referenties
Average rating:  
 3 reviews
 by Fam. de Groot

Volledig appartement in Den Haag gerenoveerd. Prachtige kozijnen gekregen met screens. Vakkundige monteurs die netjes en snel werken. Communicatie zou wel beter kunnen, zijn lastig te bereiken en reageren niet altijd op de gesteld vragen. Alles is ook netjes met kunststof afgewerkt binnen op 2 stroken na omdat dit niet bij het kozijn hoorde. (was wel besproken tijdens inmeting). Dat is jammer want anders had het 100% geweest. Maar kan iedereen het bedrijf zeker aanraden. Leveren mooi werk tegen een prima prijs. Als de communicatie op orde komt verdienen ze absoluut 5 sterren.

Bas & Jolanda

 by Fam. van zeijderveld

Wij willen het hele team van EA kunststof kozijnenbedanken, super netjes alles geregeld en gemonteerd. Een aanrader, ze leveren vakwerk

John & Marij

 by Fam Schipper uit Nijmegen

Onze woning is erg opgeknapt met onze nieuwe Schuco kozijnen. Geen tocht, geen lawaai en een veel mooiere woning. Wij zijn er erg blij mee