Woning renovatie Waspik

Wie aan kunststof kozijnen denkt, en woonachtig in Waspik is kan met een gerust hart ademhalen. De topmonteurs van EA-Kunststoftechniek komen namelijk ook in Waspik. Dat is goed nieuws, want zo kunnen bewoners in Waspik kunststof kozijnen bestellen bij ons met de zekerheid van kwaliteit met een perfecte afwerking.

Zo hebben we pas deze woning opgeleverd aan de Rector Gelissenstraat in Waspik. De gehele begane grond is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, inclusief de voordeur en aan de achterzijde een solide en goed werkende kunststof schuifpui.

Het standaard creme is mooi gecombineerd met dennengroen waardoor de uitstraling intact gebleven is, en het geheel toch sterk verbetert is. Zowel qua isolatie als uitstraling van de gehele woning.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen in Waspik? Neem dan snel contact met ons op. Onze ervaren monteurs zullen uw wensen met u doornemen en zorgen dat uw woning het volgende project is dat door iedereen gezien mag worden. Met kozijnen van EA-Kunststoftechniek bent u weer trots op uw woning, en dat is een fijn gevoel.