Renovatie voorzijde woning hoofddorp

Denkt u erover na om in Hoofddorp uw kozijnen te laten vervangen voor kunststof kozijnen? Dan zijn wij de aangewezen partij om u hierbij te helpen. We leveren en monteren de beste kunststof kozijnen van topmerk Schuco in Hoofddorp tegen wel heel scherpe prijzen. Daarbij werken we alles netjes af, zowel aan de binnen- als buitenzijde.

Zo ook bij fam Haak aan de Steinerbos in Hoofddorp, De voorkant van de woning was aan renovatie toe, en wij mochten voor hen de voordeur en de aanwezige ramen vervangen. Van het oorspronkelijke rood werd gekozen voor het moderne antraciet. Ook de aanwezige boei-geveldelen werden meegenomen.

Alle kozijnen inclusief de voordeur werden netjes vervangen voor het bekende Schuco renovatie profiel met een prachtige uitstraling als resultaat. Het was prettig samenwerken met de bewoners en we wensen hun ook heel veel plezier en comfort toe met hun vernieuwde en verbeterde woning.

Vindt u ook dat dit een schitterend eindresultaat is? En wilt u zelf ook weten wat kunststof kozijnen kosten in uw situatie? Neem dan contact met ons op en wellicht staan we binnenkort ook bij u om uw woning te verduurzamen. EA-Kunststoftechniek is de specialist van Schuco in Hoofddorp en omstreken.

Offerte aanvragen