Renovatie in Neede

Wilt u uw houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen in Neede? Dan hebben we goed nieuws! EA-Kunststoftechniek levert en monteert ook in Neede kunststof kozijnen, ramen en deuren van Schuco. Natuurlijk doen we meer als dat. We vervangen gevels, plaatsen complete schuifpuien en/of openslaande deuren en zorgen voor een naadloze afwerking aan de binnenkant van uw woning.

Ondanks dat we renovatie doen en geen nieuwbouw, kunnen we met recht zeggen dat u direct een door EA-Kunststoftechniek gemonteerde woning herkent. Zo ook in Neede, waar we een groot deel van de woning gerenoveerd hebben naar kunststof kozijnen. (klik op de onderstaande foto’s voor een vergroting)

Bent u ook op zoek naar een goede en betrouwbare leverancier van kwalitatieve kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk vertellen we u vooraf wat u kunt verwachten en wat de kosten zullen zijn. Bij ons geen verrassingen achteraf. Alles wordt vooraf goed besproken. Zowel de prijs als de werkzaamheden. Daarom zijn wij de aangewezen partij als het om kunststof kozijnen in Neede gaat.

Meer weten? Vul dan het contactformulier in en we nemen zsm contact met u op.