Kunststof kozijnen specialist sinds 1998

Kunststof kozijnen laten plaatsen

De montage van uw kunststof kozijnen

De montage van kunststof kozijnen. Een belangrijk onderdeel van uw keuze om kunststof kozijnen te kopen. Wie doet de montage? Wie plaatst uw dakkapel, gevelbekleding of openslaande deuren? Als u even rond zoekt op het internet vindt u allerlei sites en informatie omtrent het zelf plaatsen van kunststof kozijnen of deuren. Echter, welk nut heeft het om superkwaliteit kunststof kozijnen aan te schaffen als er niet goed gemonteerd wordt? Alles valt of staat bij de montage.

Meerwaarde voor uw woning
Wij leveren Schuco kozijnen, kwalitatief het beste profiel verkrijgbaar, maar als de montage niet goed is heeft ook Schuco geen meerwaarde voor uw woning. Doe daarom ook alleen zelf de montage als u werkzaam bent in de kunststof kozijnen branche.

Wie monteert mijn kunststof kozijnen?

Alleen als wij uw te plaatsen kozijnen inmeten en ook de montage en afwerking doen, kunnen we 20 jaar garantie afgeven. Zo weten wij namelijk zeker dat de kunststof kozijnen geplaatst zijn door ervaren monteurs en op de goeie manier gemonteerd zijn. We geven dan ook liever een totaalprijs inclusief montage en afwerking. Zo bent u verzekerd van kwaliteit die levenslang meegaat.

kunststof-kozijnen-laten-plaatsen

Montage kunststof kozijnen door EA-Kunststoftechniek

EA-Kunststoftechniek werkt met eigen montageploegen en een vaste ploeg ZZP’ers. Onze monteurs hebben 20 jaar ervaring en voeren op professionele wijze alle montagewerkzaamheden uit, voor alle particuliere woningen en voor zakelijke projecten. Vanzelfsprekende werkt EA-Kunststoftechniek volgens de laatste NEN-normen (zoals vastgelegd in het Nederlands Bouwbesluit) en altijd in onderling overleg met u als opdrachtgever. EA-Kunststoftechniek laat kunststof kozijnen in eigen productie vervaardigen.

Bekijk uw mogelijkheden
Wilt u ook kunststof kozijnen laten plaatsen? Wacht dan niet langer en maak een vrijblijvende afspraak. Samen bekijken we uw mogelijkheden. Vaak kost het minder dan u gedacht had, en bent u voor een klein maandelijks bedrag al klaar..!!

Gespreid betalen
Er zijn diverse mogelijkheden om kunststof kozijnen maandelijks te betalen. Zo kost een hele woning voorzien van kunststof kozijnen vaak niet meer dan €50,- per maand.

Afspraak maken voor offerte
Referentie:
Datum:
Opmerking:
Wij hebben kunststof kozijnen laten plaatsen door dit bedrijf op de bovenverdieping van ons huis. Het eindresultaat is nog mooier als we gedacht hadden. We zijn heel blij dat we door gepakt hebben. En EA-Kunststoftechniek let werkelijk overal op, we zijn dus heel tevreden over dit bedrijf!
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
error: Content is protected !!