Kunststof kozijnen Didam

Op zoek naar een betrouwbare kunststof kozijnen leverancier in Gelderland? EA-Kunststoftechniek levert en monteert Schuco kozijnen voor aantrekkelijke prijzen. Zo ook in Didam, waar we onlangs een mooi project hadden dat wel een bijzonder fraaie metamorfose opleverde van hun woning.

Zoals de foto’s laten zien is gekozen voor een grijze tint op zowel vleugels als kozijnen zelf, en ook de hele gevel is voorzien va keralit in dezelfde kleurstelling.

Aan de voorzijde zijn de kozijnen vervangen voor het Corona profiel, met een houtlook verbinding. Zowel de draaikiep gedeeltes als de vaste kozijnen zijn van houtnerf voorzien, en in dezelfde kleurstelling is een schitterende bijpassende voordeur gekozen. Ook aan de achtergevel hebben we de eerste verdieping 2 kozijnen gemonteerd en de gevel voorzien van keralit. De eigenaar ging voor volledig onderhoudsvrij, en dat is wat we gedaan hebben zoals te zien is.

We hebben meer woningen voorzien van kunststof kozijnen in Didam, dus als u meer voorbeelden wilt zien van kozijnen die afgeleverd zijn zoals elk bedrijf het zou moeten doen, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u meer weten over onze projecten? Bekijk dan eens wat voorbeelden van opgeleverde woningen voorzien van kunststof kozijnen door EA-Kunststoftechniek

Overtuig uzelf ervan dat EA-Kunststoftechniek de leverancier van kunststof kozijnen in Gelderland is. Vraag om een gratis en vrijblijvende offerte, en we helpen u graag verder.

Wij denken met u mee

Omdat we 20 jaar ervaring hebben kunnen we u goed adviseren en denken we graag met u mee naar oplossingen en mogelijkheden uw woning te voorzien van kunststof kozijnen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.