Aangepaste levertijden

Zoals bekend is, heerst er momenteel overal topdrukte. In elk geval wel bij ons. Eén van de redenen is natuurlijk omdat we kunststof kozijnen leveren tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen. Een andere reden is omdat de gehele sector momenteel zeer veel aanvragen krijgt om de woning te verduurzamen met nieuwe kunststof kozijnen.

Met het leveren van de kozijnen hebben we wel ons improvisatie vermogen nodig, maar over het algemeen komen we daar altijd nog wel redelijk uit. Maar met alleen kozijnen zijn we er natuurlijk niet. We zijn daarnaast nog van veel meer leveranciers afhankelijk. Denkt u dan bijvoorbeeld aan glas, horren, afwerkhoeken, hang en sluitwerk, waterslagen, onderdorpels voor deuren en schuifpuien en alle overige bijkomende zaken.

Druk en vertraging in de algehele sector

Daardoor lopen de geplande werkzaamheden die we hanteren bij een klus soms uit. Dit heeft gevolgen voor de daarop volgende klussen. En juist omdat we met topdrukte kampen werken we met een zeer strakke planning.

Gelukkig hebben we een topper aan het werk, die verantwoordelijk is voor de planning en alle andere belangrijke zaken welke nodig zijn om uw woning op de juiste manier van kunststof kozijnen te voorzien.

blank

Houd rekening met aangepaste levertijden

Daardoor kunnen we, ondanks de algehele drukte en vertraging in de hele sector nog steeds redelijk snel leveren. Vanaf akkoord geven op de offerte tot dag van montage duurt momenteel ongeveer 4 maanden. Voor ons zijn dat ongekende levertijden omdat we gewend zijn om binnen 6 weken te monteren.

Houd daarom rekening met levertijden van ca 4 maanden.