Kunststof kozijnen bestellen? ☎ 053-4787118
prefab dakkapel

Dakkapel prijzen

Dakkapellen

Op zoek naar extra ruimte in uw woning? Dan is een dakkapel vaak een goede oplossing, Met een dakkapel creeert u namelijk snel en eenvoudig een extra kamer of werkruimte.

Een dakkapel is ook veel goedkoper dan een uitbouw daarom wordt vaak gekeken naar de mogelijkheden van een nieuw kunststof dakkapel.

Dakkapellen van EA-Kunststoftechniek

Naast de extra ruimte die u krijgt, wordt de woning hierdoor ook beter geventileerd en geïsoleerd, en krijgt de woning direct meerwaarde. Dus financieel aantrekkelijk.

Daarbij vallen de kosten voor een nieuw dakkapel onder woningverbetering, dus mocht een dakkapel worden gefinancieerd met een lening, is de rente fiscaal aftrekbaar.

Altijd goed en goedkoop

Prefab dakkapellen

Dakkapellen kunnen traditioneel worden opgebouwd, maar tegenwoordig worden vrijwel alleen voor gefabriceerde dakkapellen geleverd. Deze worden vooraf op maat gemaakt, waarna ze binnen 1 dag op uw woning kunnen staan. Dit gebeurt altijd met een hijskraan.

Onze prefab dakkapellen worden vooraf helemaal naar uw wens gemaakt. Zo sparen we tijd en geld. Daarna kunnen de dakkapellen in één dag worden gemonteerd. Daardoor wordt de overlast voor u tot een minimum beperkt. Andere voordelen zijn dat alle hoeken en naden goed te bereiken zijn in onze werkplaats. Zouden we op uw dak alles moeten vastmaken, schroeven of timmeren zouden we nooit zo mooi en netjes kunnen werken als in onze fabriek.

Dakkapel prijzen

De prijzen van aanbieders van goedkope dakkapellen wijken per aannemer sterk af. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Vergelijkt u prijzen van dakkapellen die met keralit zijn afgewerkt met trespa bekleding? Dan is het prijsverschil makkelijk te verklaren.

Ook de dakhelling is van invloed op de prijs. Bij een steil dak wordt er minder dakkapel gemaakt, en dit verklaart een lagere prijs. Net als een minder steile helling meer dakkapel gebruikt, waardoor de prijs hoger wordt. Ook de indeling van de kunststof kozijnen die u gebruikt in uw nieuwe dakkapel beïnvloeden de prijs. Onderstaand overzicht geeft u een indicatie van de dakkapel prijzen.  

AfmetingKunststof basicKunststof luxe
dakkapelPrijs kunststof
dakkapel
Prijs houtlook
keralit
Dakkapel 2,50m
1 draaikiep raam + 1 vast raamblank
Vanaf € 5000,-Vanaf € 5300,-
Dakkapel 3,00m
1 draaikiep raam + 2 vaste ramenblank
Vanaf € 5300,-Vanaf € 5620,-
Dakkapel 3,50m
2 draaikiep ramen + 1 vast raamblank
Vanaf € 6000,-Vanaf € 6320,-
Dakkapel 4,00m
2 draaikiep ramen + 2 vaste ramenblank
Vanaf € 6500,-Vanaf € 6820,-
Dakkapel 4,50m
2 draaikiep ramen + 3 vaste ramenblank
Vanaf € 6900,-Vanaf € 7300,-
Dakkapel 5,00m
2 draaikiep ramen + 3 vaste ramenblank
Vanaf € 7300,-Vanaf € 7500,-
Dakkapel 5,50m
2 draaikiep ramen + 4 vaste ramenblank
Vanaf € 8000,-Vanaf € 8450,-
Dakkapel 6,00m
2 draaikiep ramen + 4 vaste ramenblank
Vanaf € 8600,-Vanaf € 8900,-

error: Content is protected !!