Samenwerkende partnerbedrijven

Zoals bij veel dingen in het leven is samenwerken van cruciaal belang om de beste resultaten te bereiken. Zo ook voor onze branche. Vaak willen mensen naast kunststof kozijnen ook meteen horren om vliegen te weren, wellicht andere glassoorten in hun badkamer zodat niet iedereen direct naar binnen kan kijken. Soms bestaat de woning uit kozijnen die in een gevel gemonteerd worden waarbij dan tevens de hele gevel vervangen moet worden. Kortom, allemaal zaken om rekening mee te houden en die samen wel deel uitmaken van de totale kosten van kunststof kozijnen naar wens gemonteerd.

Kortom: zaak voor een goed bedrijf om met goede leveranciers samen te werken. Zo werken we bij EA-Kunststoftechniek alleen met de beste leveranciers samen, om uw eindresultaat tot een perfect einde te brengen.

Schuco-info-logo

Schuco international

Bij kozijnen van Schuco international gebruiken we uiteraard alleen originele Schuco afwerkingen, dichtingen, rubbers en andere aanverwante artikelen om te zorgen dat uw woning onderhoudsvrij is en blijft.

Duco roosters

Naast een goede isolatie is het ook zaak om goed te ventileren. Immers frisse lucht is eerder noodzaak dan luxe. Voor goede ventilatieroosters werken we alleen met DUCO roosters. Daardoor kunt u probleemloos en tochtvrij ventileren. Bij het inmeten van de kozijnen wordt goed besproken waar roosters zouden moeten komen.

Pilkington glas

Goede kozijnen zijn alleen meerwaarde als er ook goed glas gebruikt wordt. Voor de meeste mensen is glas niets anders dan glas, maar aangezien er meerdere fabrikanten zijn zit ook daarin kwaliteitsverschil. Voor de hoogste isolatiewaardes is goed glas noodzakelijk. Daarom Pilkington glas.

HFT Horren

Vliegen, muggen en andere insecten weren? met horren van HFT heeft u geen last van vervelende en ongewenste bezoekers. Maatgemaakte horren voor elk kozijn, met de kwaliteit door EA-Kunststoftechniek gewaarborgd.

Keralit gevelbekleding

Ook voor uw gevel werken we met duurzame en kwalitatieve producten samen. Doordat we al lang met Keralit werken kunt u van ons verwachten dat we alleen monteren zoals gewenst en vereist is. Alle hout wordt verwijderd en vaak wordt de gehele gevel vervangen, inclusief isolatiemateriaal en éénzijdig vochtdoorlatende folie.