Aangepaste werkwijze

Vanwege extreme drukte en de vele aanvragen hebben we momenteel een aangepaste dienstverlening.

Telefonisch consult

Om kosten van buitendienst en vertegenwoordigers te sparen geven we zoveel mogelijk telefonisch consult en verloopt het meeste contact per e-mail.

Aanvullende foto’s

Uiteraard komen we wel zelf persoonlijk inmeten als u akkoord geeft op een offerte. We kunnen op foto’s wel de afmetingen goed inschatten, om een prijsindicatie te geven, maar we kunnen daar geen kozijnen op gaan maken natuurlijk.

Persoonlijke inmeetafspraken

Zoals al aangegeven is, maken we de kozijnen uiteraard op maat, en daarvoor wordt nog steeds een afspraak ingepland.

Voor de inmeetafspraken geldt dat u voldoende afstand moet houden, zodat wij veilig kunnen inmeten.

Van de ingemeten kozijnen krijgt u direct een kopie, zodat iedereen weet wat afgesproken is. Na het inmeten kunnen we geen wijzigingen meer doorvoeren, omdat deze direct worden doorgestuurd naar onze kunststof kozijnen fabriek.

Montage

Ook de montage van uw kozijnen kan niet per telefoon, dus we komen nog steeds zelf monteren. Ongeveer een week voorafgaand krijgt u een brief met zaken die u kunt verwachten tijdens de montage, en ook de belangrijkste dingen waar u rekening mee moet houden.

Houd afstand

Eén van deze zaken is uiteraard dat u 1,5 meter afstand houdt. Ga dus niet constant bij de monteurs over de schouder meekijken of ze het goed doen. Vertrouw er maar op dat we niet voor het eerst monteren en blijf op gepaste afstand. Houd ook uw kinderen uit de buurt van onze monteurs.

Offertes per telefoon

Om een goed beeld van uw nieuwe kozijnen te krijgen kunnen we al veel zien op Google streetview. Mocht dit niet voldoende duidelijk zijn, zullen we om aanvullend materiaal vragen.

U hoeft niet zelf de kozijnen op te meten, op foto’s kunnen we afmetingen goed inschatten en op basis daarvan de juiste prijs afgeven.

Uiteraard worden bij een akkoord wel de kozijnen eerst exact ingemeten voor we produceren.

Ik wil graag een offerte ontvangen!