Dienstverlening tijdens Corona

Aangepaste werkwijze ivm Corona

Door het nog steeds heersende Coronavirus hebben we momenteel een aangepaste dienstverlening.

Telefonisch consult

Zo proberen we het aantal afspraken buitenshuis drastisch te beperken, en we zullen momenteel zoveel mogelijk telefonisch consult geven.

Aanvullende foto’s

Uiteraard komen we wel zelf persoonlijk inmeten als u akkoord geeft op een offerte. We kunnen op foto’s wel de afmetingen goed inschatten, om een prijsindicatie te geven, maar we kunnen daar geen kozijnen op gaan maken natuurlijk.

Inmeetafspraken wel persoonlijk

Zoals al aangegeven is, maken we de kozijnen uiteraard op maat, en daarvoor wordt nog steeds een afspraak ingepland.

Maar ook voor de inmeetafspraken geldt dat u voldoende afstand moet houden, zodat wij veilig kunnen inmeten.

Van de ingemeten kozijnen krijgt u direct een kopie, zodat iedereen weet wat afgesproken is. Na het inmeten kunnen we geen wijzigingen meer doorvoeren, omdat deze direct worden doorgestuurd naar onze kunststof kozijnen fabriek.

Montage tijdens Corona

Ook de montage van uw kozijnen kan niet per telefoon, dus we komen nog steeds zelf monteren. Ongeveer een week voorafgaand krijgt u een brief met zaken die u kunt verwachten tijdens de montage, en ook de belangrijkste dingen waar u rekening mee moet houden.

Houd afstand

Eén van deze zaken is uiteraard dat u 1,5 meter afstand houdt. Ga dus niet constant bij de monteurs over de schouder meekijken of ze het goed doen. Vertrouw er maar op dat we niet voor het eerst monteren en blijf op gepaste afstand. Houd ook uw kinderen uit de buurt van onze monteurs.

Offertes per telefoon

Om een goed beeld van uw nieuwe kozijnen te krijgen kunnen we al veel zien op Google streetview. Mocht dit niet voldoende duidelijk zijn, zullen we om aanvullend materiaal vragen.

U hoeft niet zelf de kozijnen op te meten, op foto’s kunnen we steentjes tellen en op basis daarvan de juiste prijs afgeven.

Uiteraard worden bij een akkoord wel de kozijnen eerst exact ingemeten voor we produceren.

Ik wil graag een offerte ontvangen!