Vertraging algehele branche

Door tekort aan grondstoffen en personeel hebben vrijwel alle bedrijven vertraging bij het uitleveren van producten. Daardoor ontkomen wij ook niet aan vertraging.

Zoals bekend is, heerst er momenteel overal topdrukte. De reden is omdat de gehele sector momenteel zeer veel aanvragen krijgt om te verduurzamen, en dat allemaal tijdens een groot tekort aan ALLE grondstoffen. (lees verder op grondstoffentekort kunststof kozijnen)

Leveringen van kozijnen, ramen en aanverwante zaken

Materialen zijn vanuit de leveranciers door het wereldwijde ontstane tekort aan grondstoffen slecht leverbaar, waardoor het voor ons moeilijk plannen is. Dit geld niet alleen voor de kozijnen maar ook voor glas, horren, hang en sluitwerk en andere zaken.

Vertraging uitlevering kozijnen en aanverwante zaken

De vertraging geldt voor ALLE leveranciers van kozijnen en aanverwante zaken, zoals keralit, glas, roosters en overige zaken. Dit klinkt als een schrale troost voor ons, en wellicht ook voor u, maar we moeten het er mee doen.

Dit is natuurlijk geen leuk nieuws. We hebben dagelijks contact met leveranciers om te bespreken wat we wel en niet aangeleverd kunnen krijgen, zodat we toch in elk geval een zoveel mogelijk bestellingen wel kunnen plaatsen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is druk.png

Onze excuses namens alle leveranciers met vertraging.

Overbodig om te melden maar wij bieden in elk geval aan iedereen vooraf onze excuses aan namens onze externe leveranciers, in het geval dat u een van de mensen bent waarbij de planning misschien moet worden aangepast.

Houd rekening met aangepaste levertijden

Vertraging en aanpassingen in werkwijze

We houden u uiteraard als klant zoveel mogelijk op de hoogte van de planning zodra uw bestelling compleet is.

Zo productief mogelijk

Ondanks dat het lastig plannen is, werken we uiteraard zo productief mogelijk, en ons doel is altijd om zo snel mogelijk alle afspraken in te plannen. ​Niemand heeft baat bij kozijnen die bij ons blijven staan, dus we zullen zo snel mogelijk te werk gaan.

Wij hebben het tekort aan materialen en mensen niet bedacht, maar we moeten het er wel mee doen. Dat betekent dat we goed moeten plannen naar wat er in elk geval wel binnen gekomen is, en wie we dus als eerste kunnen inplannen.

Let op:
Hoe gaan we te werk?

Bevestiging planning

Ongeveer een week voordat we komen monteren kijken we of alles daadwerkelijk binnen is bij ons, of tijdig binnen gaat komen. 

Zodra alles binnen is wordt u gebeld om de afspraak voor montage definitief te maken.

Ook krijgt u daarna een bevestiging en een begeleidende brief voor de montage.

Is nog niet alles binnen? Dan krijgt u nog geen bevestiging, en komen we nog niet monteren.