Kunststof kozijnen bestellen? ☎ 053-4787118
Vertraging door corona

Aangepaste levertijden

Door het heersende Coronavirus hebben vrijwel alle bedrijven vertraging bij het uitleveren van produkten. Daardoor ontkomen wij ook niet aan vertraging.

Zoals bekend is, heerst er momenteel overal topdrukte. De reden is omdat de gehele sector momenteel zeer veel aanvragen krijgt om te verduurzamen vanwege lage rentestanden, en dat allemaal tijdens de heersende Corona.

Leveringen van kozijnen, ramen en aanverwante zaken

Materialen zijn vanuit de leveranciers door het coronavirus slecht leverbaar, waardoor het voor ons moeilijk plannen is. Dit geld niet alleen voor de kozijnen maar ook voor glas, horren, hang en sluitwerk en andere zaken.

Druk en vertraging in de algehele sector

Daardoor zouden geplande werkzaamheden die we bij een klus uitlopen. Dit heeft gevolgen voor de daarop volgende klussen. En juist omdat we met topdrukte kampen werken we met een zeer strakke planning.

Gelukkig hebben we een topper aan het werk, die verantwoordelijk is voor de planning en alle andere belangrijke zaken welke nodig zijn om uw woning op de juiste manier van kunststof kozijnen te voorzien, zodat u verzekerd bent dat alles klopt als we komen monteren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is druk.png

Onze excuses van alle leveranciers met coronavertraging.

Overbodig om te melden maar wij bieden in elk geval aan iedereen vooraf onze excuses aan namens onze externe leveranciers, in het geval dat u een van de mensen bent waarbij de planning misschien moet worden aangepast.

Houd rekening met aangepaste levertijden

Corona vertraging en aanpassingen in werkwijze

We houden u uiteraard als klant zoveel mogelijk op de hoogte van de planning zodra uw bestelling compleet is.

Zo productief mogelijk

Ondanks dat het lastig plannen is, werken we uiteraard zo productief mogelijk, en ons doel is altijd om zo snel mogelijk alle afspraken in te plannen. ​Niemand heeft baat bij kozijnen die bij ons blijven staan, dus we zullen zo snel mogelijk te werk gaan.

Wij hebben het virus niet bedacht, maar we moeten het er wel mee doen. Dat betekent dat we goed moeten plannen naar wat er in elk geval wel binnen gekomen is, en wie we dus als eerste kunnen inplannen.

Let op: Hoe gaan we te werk?

Bevestiging planning

Ongeveer een week voordat we komen monteren kijken we of alles daadwerkelijk binnen is bij ons, of tijdig binnen gaat komen. 

Zodra alles binnen is wordt u gebeld om de afspraak voor montage definitief te maken.

Ook krijgt u daarna een bevestiging en een begeleidende brief voor de montage.

Is nog niet alles binnen? Dan krijgt u nog geen bevestiging, en komen we nog niet monteren.

error: Content is protected !!