Kozijnen vervangen? ☎ 053-4787118

5 Sterren specialist

Onze 5 sterke punten

U heeft van ons een offerte voor kunststof kozijnen gekregen. Wellicht had u elders ook een prijs aangevraagd zodat u vergelijkingsmateriaal heeft. Natuurlijk is prijs belangrijk, maar zeker niet het enige wat telt. Let u er goed op dat u geen appels met peren vergelijkt.
Daarom geven we altijd een vaste lage prijsgarantie af…!!!

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent! Als erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

blank

* Goed advies

Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag met u. Wellicht komen we samen tot ideeën, welke nog beter zijn dan uw oorspronkelijke wens. Wij adviseren u graag over Schuco kunststof kozijnen en aarzel niet om een vraag te stellen. We hebben liever dat u 10 keer meer bij ons aan klopt met vragen, dan dat u met een onbeantwoorde vraag blijft zitten. Geen probleem, wij maken graag tijd voor u!

* Vakmanschap

Door onze ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Zowel bij aankoop als montage van uw kozijnen. Er is altijd een oplossing.

* Kwaliteit

Wij willen graag achter al onze leveringen kunnen staan. Dit kan alleen door zorgvuldig en nauwkeurig voor u te werken. En als alle kozijnen geplaatst worden zoals moet. Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd.

* Service

Bij ons is ouderwetse service nog heel normaal. Wij lopen graag wat harder voor u, mocht dat nodig zijn. Ook nadat de factuur is betaald staan we graag voor u klaar en lopen we nog net zo hard.

* Garantie

Als 5-sterrenspecialist garanderen wij u service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel eens iets aan de hand zijn waardoor er iets niet geheel in orde is. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, lossen we dit uiteraard graag snel voor u op.

Offerte aanvragen:

error: Content is protected !!